fbpx

  • Home
  • Hogy tanulhatsz
  • E-BRIDGES a világban

AZ E-BRIDGES Távoktatási módszer egy korszerű oktatási és oktatás szervezési formát ad neked, ahol együtt gondolkodunk és együtt érzünk veled.

Működése kizárja magából éppen azokat a káros elemeket, amiért a közoktatásból menekülnek a szülők. Támogat, megengedő, de következetes,  személyre szabható, motivál, hidat épít az egyéni érdeklődést és az állami követelményeket elválasztó előítéletek és túlhaladott módszerek feloldásával. Megfelel a 21. századi kihívásoknak és elvárásoknak. 

De mikor és miért jött létre? Kik és mióta használják?

 

 

E Bridges eMarketerLakatos Gabi angol tanító, a program fejlesztője vagyok!

A világ minden tájáról lenyűgöző emberekkel találkoztam és tanítottam őket. Ezek a nagyszerű tapasztalatok indítottak arra, hogy létrehozzam ezt a programot az internet pionírjaként a 2000-res évek elején. Azóta a program mellé álló legkiválóbb oktatók kis csapata alakítja, amely elkötelezte magát a tanulás átalakításában és egy jobb jövő megteremtésében ebben a digitalizált világban.

Olyan know how, ami abból a több évtizedes tapasztalatból származik, amit a valódi iskolai gyakorlatban tanító pedagógusként és amit pionírként 2000 óta az internet professzionális használatában vállalkozóként szereztem.

 

Egy új szemlélet, új hozzáállás a régi értékekre alapozva

A gyermek életkorának és személyiségének tisztelete, pozitív értékelés, támogató és előremutató véleményezés, a nevelés és oktatás egyensúlya, igazodás a természet rendjéhez, a szociális érzékenység, közösségformáló és a környezetről - felelősen - ismereteket szerző, aktívan cselekvő ember nevelése az oktatás által: ebben a mondatban minden benne van.   

Ezek tiszta elvárások, egyszerű és világos célok, amikhez az interneten elérhető legjobb programokat és eszközöket adjuk, hogy te is beléphess a távoktatás új világába.

Ezek maradtak az emberiség alapértékei a digitalizált világrendben is! Csak a természettel és a társadalommal egyensúlyban élő önmenedzselésre képes ember képes felismerni és megvédeni magát és környezetét. Amikor ehhez egy egészséges magyarság tudatot is társítunk, ami gyakorlatilag a keresztény európai értékrenden alapuló magyar identitás, akkor megadjuk gyerekeinknek a 21.század alapkészségeit.

 

 

 

Hogy alakult ki a program az angol nyelvtanításból?

Ötvöztem az angol tanítás módszertanát a modern személyiségfejlesztéssel. Mindez persze nem csak az én találmányom, hanem mások tudásából, a mindenki számára elérhető kollektív tudásból is táplálkozik.

Az E-BRIDGES módszer lényege az angol tanításban a szocio-kulturális megközelítés. A beszéd központúság 100%-ban a tanuló kommunikációs céljaira és személyiségére alapoz. Az vagy angolul is, aki magyarul! Ami magyarul érdekel és amiben otthonosan mozogsz, elsősorban abban tudsz angolul is biztonságosan kommunikálni.  Ez az oktatás 100%-ban személyre szabott, ezért haladhatsz gyorsabban, hamarabb éred el a nyelvvizsga szintet.

 

Már régen  felfedeztem, hogy a tanulási nehézségek mögött legtöbbször olyan okok állnak, amikkel a pszichológia és a személyiségfejlesztés foglalkozik. Erre a fejlesztő segítő munkára a jól teljesítőknek is szükségük van. Ahogy az élsportolóknál, úgy a jó tanulóknál is teljesítménynövekedést tudunk elérni, amikor az egész személyiséghez igazodva oktatva fejlesztünk. 

 

 

 

Miért eredményesebb az  E-BRIDGES módszer a távoktatásban, minden eddigi módszernél?

A pedagógiát ötvöztem az internetes kommunikációs technikákkal is, ebben is előremutató a módszerem. A digitális eszközhasználat így magasabb hatékonyságot ér el, mint az átlag tanároknál, akik az általam szerzett tapasztalatok nélkül tanítanak online. Jelenleg is 30%-ban az online üzleti kommunikációban és 70%-ban a távoktatásban dolgozom, így  biztosítva érzem  a két terület folyamatos "együttfejlesztését".

Az oktatás fejlesztés mellett az érdeklődésem nagyon korán az internet felé vitt a 2000-res évek elején. Akkoriban még nem volt Magyarországon, de még Amerikában sem hivatalos egyetemi oktatás az internet pedagógiai és üzleti kommunikációs felhasználásában.  Volt viszont az USA-ban államilag elismert szakmai szervezet, amely az első hivatalos képzéseket távoktatásban kínálta. Ott szereztem meg a diplomát és azóta sokéves tapasztalatot szereztem az internetes üzleti kommunikációban. Ezzel a tudással bővítve alakítottam ki az E-BRIDGES távoktatási programot. 

 

 

 

Az E-BRIDGES módszer egy gondolkodás módot ad, amit minden erre nyitott oktató szabadon tovább fejleszthet. 

Számomra így 100%-os a pedagógus, mint az egyik legrégebbi "segítő hivatás". Nem feltétlenül az a cél, hogy mindenki így tanítson. 

Mindezt az angol tudásomnak köszönhetem, ami megnyitotta számomra a világ ismeretanyagait. A magyar-angol kétnyelvű programjaink ugyanezt a célt szolgálják. Mindenki, aki erre nyitott, jobban megismerhesse önmaga értékeit, a világot, és önállóan is átláthassa a világ háttérfolyamait, amihez az életünk igazodik.

 

 

 

Az oktatás evolúciója is zajlik.  Folyamatos a fejlesztés, ahogy tanítunk, úgy tanulunk mi is

A módszerről a folyamatosan adok gyakorlati tájékoztatást online órák és élménypedagógiai projektek keretében. Olykor tartok előadást is akkor, amikor úgy érzem, hogy ideje és érdemes megszólalni.

Az E-BRIDGES módszerrel elértük az evolúció mai csúcsát, és fejlődünk tovább mi is, és közben minden egyedi igényhez igyekszünk rugalmasan igazodni.

Szándékunk szerint mindenkinek elérhetővé tesszük az E-Bridge módszert

Átadjuk az érdeklődő iskoláknak, a magántanároknak, a magánoktatásban eredményesen működő támogató szülőknek távolságtól és időzónától függetlenül. A korszerű magyar nyelvű távoktatás mindenkinek elérhetővé válik. 

 

A te iskolád és a tanáraid hol tartanak? Hamar eldöntheted,  ha tovább olvasol:

 

OKTATÁS 1.0
"A tananyagot én a TANÁR oktatom a tanteremben a saját képességeim szerint, te megtanulhatod, ha képes vagy rá. Legyél mindenből jeles!"

OKTATÁS 2.0
"Igazodom hozzád, hogy mit hogyan tanítsak azért, hogy a legjobb eredményt hozzam ki belőled. A tananyagot azonban neked is el kell sajátítani.  Gyakorolj!"
OKTATÁS 3.0
"Biztosítom neked a szükséges forrásokat és tananyagot, hogy ÖNÁLLÓAN megtanulhasd azt, amire szükséged van, oly módon, ahogy az számodra megfelelő, bármikor és bárhol is vagy." 

Mi már a 4.0 szakaszban vagyunk!

E-BRIDGES OKTATÁS 4.0
Személyes támogatást adok a 3.0-ás tanulás és a gyakorlás minden fázisában, úgy és annyit amennyire szükséged van. A támogatás magában foglalja az 1.0 és a 2.0 szellemében a virtuális és személyes oktatási formát is.  Törődöm a problémáiddal, tanulási gondjaiddal, együtt keressük és oldjuk meg a gondjaidat. Együtt készülünk fel a vizsgáidra, felvételire.  Minden tantárgyból egyéni célokat állítunk fel és azokhoz igazodunk. Az a cél, hogy lelkileg, szellemileg és fizikailag erős, egészséges emberré válj, aki az életben megállja a helyét.  Az önállóság cél, amit fokozatosan együtt fejlesztünk.

 

Még bővebben az oktatás evolúciójáról, ... érdemes a dolgok mögé látni, hogyan alakították a szülők, a tanárok és a társadalom igényei az iskolát a mai formájára. Az oktatás evolúciója - iskola 4.0

 

 

 

 

Külföldön élő magyar tanulók távoktatása

 

Jelentkezem

Intenzív, szuperintenzív felzárkóztatók, magyar, matematika, angol

 

Jelentkezem

Matematika, angol távoktatás, angol nyelvvizsga felkészítés

 

Jelentkezem

Matematika tehetséggondozás, felkészítés versenyekre

 

Jelentkezem

Felkészítés felvételikre, osztályozó vizsgákra, vizsgatechnika

 

Jelentkezem

 

Otthon tanulás támogatása 6-10 éves korig, olvasás, helyesírás, matematika, angol

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása 10-18 éves korig, matematika, angol, nyelvtan, magyar irodalom, történelem

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása, tanulássegítő workshop szülőknek

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása, tanulásszervezés, önálló tanulás, tanulástechnikák

 

Jelentkezem

Te mit szeretnél tanulni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Elérhetőségek

Távoktatás az egész országban és a határokon túl is.  Több időzónából vannak tanítványaink.  


E-BRIDGES Digitális Iskola
Iroda: 9766 Rum (Előre egyeztetett időpontban)
 +36 20 503 7545 / 20 359 0185
info@e-bridgeschool.hu
Mo-Sa: 10.00 - 19.00

 

Általános Szolgáltatási Feltételek
Adatvédelmi Szabályzat
Az alapítvány a gyermekek, szülők és tanárok jogvédelme érdekében a D.A.S. Jogvédelmi Biztosítóval áll kapcsolatban.

Szervezet adatai

E-BRIDGES Digitális Iskola Alapítvány

Nyilvántartási szám: 18-01-0000375
Országos azonosító: 1800/60058/2019/2300047261987
Statisztikai számjel: 19226178-9499-569-18
Adószám: 19226178-1-18

Raiffeisen Bank:
Forint: 12094507-01713707-00100005
IBAN: HU69-12094507-01713707-00100005
EURO: 120945070171370700200002
IBAN: HU48120945070171370700200002

Tehetségpont

 Alapítványunk Regionális tehetségpont

Tehetségpont azonosító: TP 161 002 726
Elérhetők vagyunk az egész országban és a határokon túl is.
Szakterületünk az oktatás és a tehetséggondozás mellett az új oktatási formák fejlesztése. 
Célunk, hogy jól használható, érdekes és méltányos áron megfizethető távoktatáshoz jusson minden magyar anyanyelvű tanuló.

e bridgeschool qr code