fbpx

  •  

    Új módszerek a távoktatásban!

    Digitalizált magyarázatok azonnal!

    Érdekel!

Alapítványunk elsőként ad a szülők és a magántanárok számára is megbízható minőségi keretrendszert és távoktatási módszereket

 

 

Ahogy a tudás digitalizálódik, nekünk magántanároknak is meg kell felelni a modern kor változó igényeinek. Most már megvan a szabadságod! Te is tanulhatsz szinte bármit, bárhol, bármikor, egyre inkább úgy, ahogy szeretnél, amit akarsz (ésszerűen, józan mértéktartással).

Miben vagyunk mi mások? 

7 dolog, amiben másképp közelítjük meg az oktatást és a tanulás szervezést a digitális iskolában:

 

 

 

1.  Az iskola digitális - az oktatás személyes

Sokan úgy gondolják, hogy elég előre elkészíteni videó tananyagokat és magyarázatokat.  Mi tudjuk, hogy az online órák gyakran 80%-ban a tanár "rögtönzött" előadásai a digitális eszközökkel.

Az alapvető ismereteket mások már nagyon magas színvonalon elkészítették. Ha ez elég volna, akkor mindenki önállóan tanulna, de a legtöbb tanulónak ez nehézséget okoz. Mi a személyes figyelmünket és azt a tudásunkat adjuk neked a kész anyagok mellé, amit előre aligha lehet teljesen elkészíteni. Miért? Mert nincs két egyforma tanulónk!

Te is személyreszabott oktatást kapsz tőlünk a digitális technikák fantasztikus lehetőségeinek hozzátoldásával. Használunk jegyzet digitalizálót, mint a Wacom Bamboo Slate, matek magyarázathoz digitális rajztáblát, mint a Wacom Intuos Pro Medium. Ezek valójában már interaktív monitorok.  Amit órán jegyzetelek neked azt azonnal letöltheted. Ha neked is van hasonló eszközöd, akkor óra közben közösen gyakorolhatunk, például egy matek feladatot. 

Ezek fantasztikus eszközök a szemléletes oktatáshoz, a digitális vázlatok, illusztrációk készítéséhez, rajzoláshoz, melyek növelik a kreativitást és még természetesebbé és hatékonyabbá teszik az online oktatást.

Érdekes, izgalmas élményt adnak az órákhoz, felgyorsítják a tanulást, lehetővé teszik a közvetlen együttműködést.

 

2. A legjobb magántanárok határok nélkül

Te is szeretnél a legjobbaktól tanulni? Képzeld el, hogy a lakóhelyedtől függetlenítve magadat választhatsz magadnak tanárt! Mi is azt szeretnénk, ha a számodra legjobb tanárok tanítanának. Itt választhatsz te is és a tanár is.  Ezért biztosan jobb együttműködésre és jobb eredményre számíthatsz.  

 

3. Távoktatás személyes oktatással kombinálva

Mindenkinek könnyebb úgy tanulni, ha valaki személyesen is oktatja.  Az online órákon együtt tanulunk veled, ezen kívül lehetőséged van a tanáraiddal  találkozni.  Résztvehetsz velük a közös iskolai projektekben, ahol más diákokkal is találkozhatsz.

 

4. Egyénre szabott tanulási terv

Mit szeretsz, mit nem, hogyan tudsz a legjobban tanulni? Szeretnénk jobban megismerni téged, mielőtt személyre szóló tanmenetet állítunk össze neked. Együtt felmérjük az adottságaidat, a képességeidet, az erősségeidet, a tanulási stílusodat, a terveidet, a céljaidat, az idődet és még sok mást is.  Ebből együtt lakítjuk azt a tanulási tervet, amivel a legjobb eredményt érheted el úgy, hogy örömmel és eredményesen tanulj vagy vizsgázz.

 

5. Kéttannyelvű angol-magyar oktatás

Az angol nyelvtudás újabb ablakot nyit neked is a nagyvilágra.  Itt tanulhatsz a kétnyelvű angol-magyar távoktatási formában is.  A kéttannyelvű oktatás intézményes formában csak korlátozottan elérhető, ezért nem mindenki tud ilyen iskolában tanulni, aki szeretne.  Az angol nyelvoktatás mellett a neked fontos tantárgyakat is tanulhatod angol nyelven.

 

6. Tehetséggondozás - felkészítés felvételire és érettségire

Tanáraink diákjai döntősök a matematika versenyeken! A matematikai tehetséggondozásnak hazánkban és határainkon átívelve több, mint 100 éves hagyománya van. Ezt a hagyományt most a távoktatással megújítjuk és kiterjesztjük minden olyan készségtárgyra, amelyben szeretnél az átlagnál jobb teljesítményt nyújtani.  

 

7. Sokirányú tapasztalatgyűjtés

Új megközelítéssel tanítjuk meg az alapokat, hogy képes legyél mindenre, amire a boldog és biztonságos élethez  szükséged lehet. Legyél minden fontos területen otthonos,  legyen akár az önellátás, akár a csúcstechnológia. Legyél életrevaló életünk függőleges mozgásterében is ott,  ahol a rovásírás és a kódolás is jól megférnek egymás mellett. Ismerd meg a 2020-as tanévben választható tematikus külön programjainkat.

 

 

 

Válassz programot és jelentkezz!

Kétnyelvű magyar-angol virtuális iskola

Tanulj velünk a kétnyelvű magyar-angol virtuális iskolában!   Tudjuk, hogy az általános műveltséghez tartozó ismeretanyag országonként és kultúránként is eltérő lehet.  Read More

Szépen magyarul - örömmel

Tanulj velünk szépen írni és olvasni!   A magyar nyelv gyönyörű és különleges - sokkal több, mint nyelvészeti elemek rendszere, mint Read More

Angol magántanár személyesen és online/hirdetés

Angolórák Szombathelyen és online a világ bármely pontjáról (Skype, Telegram, Viber, Zoom). Szeretnél jól megtanulni angolul?   Nemzetközi környezetben gyakorlott diplomás Read More

Menő matek - Matek Univerzum

Érthető és izgalmas matematika mindenkinek   Elhiszed, hogy van olyan központi felvételi ahonnan jó érzéssel, és nem meggyötörten jössz ki? Read More

Angol Nyelvvizsga - felvételi előkészítő

Angol nyelvvizsga - Felvételi előkészítő angolból    Érettségire készülsz? Külföldi egyetemre jelentkezel? Más oktatási kultúrában fogsz tanulni, ezért más tanulási technikákra váltanál? A Read More

Felvételi előkészítő középiskolai, egyetemi

 Érettségire készülsz? Egyetemre jelentkezel?   Gondolkodásmód, értelmező olvasás, vizsga technika, kommunikáció Ha jó jegyeket kaptál eddig, sajnos akkor is lehetnek olyan Read More

Házitanítóval a virtuális iskolában

Magánoktatás felsőfokon, házitanítóval   A felnőtt személyiség identitását azon ország kultúrája határozza meg, amelyben a gyermek 14 éves korig szocializálódik!  Read More
  • 1

 

Tevékenységünk a digitális távoktatás fejlesztése és a magántanárok minőségbiztosítása érdekében 2020-tól az "E-RIDGES Digitális Iskola Alapítvány a Magyar Anyanyelvű Tanulók Távoktatásáért, Tehetséggondozásáért, Felzárkóztatásáért, a Nemzeti Identitás Erősítésért"  kezelésében működik!

 

 

 

 

Jelentkezz, ismerd meg, hogy tanulhatnál velünk!

Jelentkezem

 

Külföldön élő magyar tanulók távoktatása

 

Jelentkezem

Intenzív, szuperintenzív felzárkóztatók, magyar, matematika, angol

 

Jelentkezem

Matematika, angol távoktatás, angol nyelvvizsga felkészítés

 

Jelentkezem

Matematika tehetséggondozás, felkészítés versenyekre

 

Jelentkezem

Felkészítés felvételikre, osztályozó vizsgákra, vizsgatechnika

 

Jelentkezem

 

Otthon tanulás támogatása 6-10 éves korig, olvasás, helyesírás, matematika, angol

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása 10-18 éves korig, matematika, angol, nyelvtan, magyar irodalom, történelem

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása, tanulássegítő workshop szülőknek

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása, tanulásszervezés, önálló tanulás, tanulástechnikák

 

Jelentkezem

Te mit szeretnél tanulni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Elérhetőségek

Távoktatás az egész országban és a határokon túl is.  Több időzónából vannak tanítványaink.  


E-BRIDGES Digitális Iskola
Iroda: 9766 Rum (Előre egyeztetett időpontban)
 +36 20 503 7545 / 20 359 0185
info@e-bridgeschool.hu
Mo-Sa: 10.00 - 19.00

 

Általános Szolgáltatási Feltételek
Adatvédelmi Szabályzat
Az alapítvány a gyermekek, szülők és tanárok jogvédelme érdekében a D.A.S. Jogvédelmi Biztosítóval áll kapcsolatban.

Szervezet adatai

E-BRIDGES Digitális Iskola Alapítvány

Nyilvántartási szám: 18-01-0000375
Országos azonosító: 1800/60058/2019/2300047261987
Statisztikai számjel: 19226178-9499-569-18
Adószám: 19226178-1-18

Raiffeisen Bank:
Forint: 12094507-01713707-00100005
IBAN: HU69-12094507-01713707-00100005
EURO: 120945070171370700200002
IBAN: HU48120945070171370700200002

Tehetségpont

 Alapítványunk Regionális tehetségpont

Tehetségpont azonosító: TP 161 002 726
Elérhetők vagyunk az egész országban és a határokon túl is.
Szakterületünk az oktatás és a tehetséggondozás mellett az új oktatási formák fejlesztése. 
Célunk, hogy jól használható, érdekes és méltányos áron megfizethető távoktatáshoz jusson minden magyar anyanyelvű tanuló.

e bridgeschool qr code