fbpx

 

Az E-BIRDGEschool magántanárai a személyes és a valóban hatékony digitális iskolai oktatást együtt adhatják neked!

 

Egyedülálló tudás és gyakorlat kombinációja az, ami létrehozta az E-BRIDGES távoktatási programokat. Bennük van a nevelési és a tehetséggondozási tapasztalat, az osztálytermekben és a távoktatásban szerzett több évtizedes gyakorlat a cselekvéses tanulás és a rendszeres kooperatív munka terén a tanuló-szülő-pedagógus hármasával. 

 

 

 

Tapasztalataikban és szakértelmükben is kiemelkedő oktatók összefogásával valósulnak meg programjaink

 

A magántanárok munkájának minőségét mi biztosítjuk, de tanítunk is benneteket! 

 

Lakatos Gabriella tanító, angoltanár, távoktatási módszertan fejlesztő

Alsós tanítóként sokszor tapasztaltam, hogy a gyerekek igenis tudnak lelkesedni, ha élményszerűen, (élményprojektekben) adjuk át az ismereteket. Sokéven keresztül projektoktatással és élménypedagógiai programokkal tanítottam. mindent, amit csak lehetett. Angoltanárként 2000-ben már angol nyelvi intenzív, bentlakásos táborokat szerveztem anyanyelvi tanárok közreműködésével, a Balaton partján, a 7-14 éves korosztálynak.  

Pionírként jártam be azt az utat a tanítás és az internet használat terén, amivel a távoktatásban tudtam újat hozni. 

A távoktatást 2004-től kapom és adom, (a legelső angol nyelven diplomázó e-learning tanulók között voltam).  Európában az első nő voltam, aki Certified E-marketer képzettséget szerzett egy amerikai e-learning kurzuson.  2007-ben az Euro Bridge angol nyelvi projektpedagógiai felnőttképzési programom állami akkreditációt kapott. Innen szinte kanyar nélkül vezetett az utam a távoktatáshoz, a távoktatási szoftverekhez, és a távoktatásban használható pedagógiai módszerek fejlesztéséhez a 6-18 éves korosztály számára. 

A SZELLEMI TULAJDON NEMZETI HIVATALA önkéntes műnyilvántartásba vette az "E-BRIDGES DIGITÁLIS ISKOLA Innovatív TÁVOKTATÁSI PROGRAM és Módszertan MAGYAR anyanyelvű egyéni tanrendű tanulóknak" megnevezésű oktatási programomat. Ez a "know-how" az alapja az e-bridgeschool.hu oldalain meghirdetett távoktatási programoknak!

 

Róka Sándor matematika tanár, tananyagfejlesztő, szakíró

Róka Sándor, matematikus és matematika szakos középiskolai tanár, a matematika oktatás elismert szakembere, NAT tananyagfejlesztő, az ERDŐS PÁL Matematikai Tehetséggondozó program tanára, 70 könyv és feladatgyűjtemény szerzője és jórészt kiadója is.  Kutatási területe a tehetséggondozás.  Elsősorban középiskolás és egyetemi diákokkal foglalkozik.

" Keresni kell az új utat, milyen oktatási szolgáltatásra van igény. A mostani rendszer kimúlóban van. A hagyományos oktatás által adott tudás nagy részét ma már nincs miért tanítani, mert ha abból kell valami, azt az okostelefonon pillanatok alatt megtalálja, és jobb minőségben, mintha a fejében lenne. Épp ezért ezt a tudást a tanuló is inkább az internetről szedi fel, és nem a tanártól.

A tanításnak hasznos tudást kell adni. Kreativitást, önálló gondolkodást, a problémamegoldó képesség fejlesztését, kritikai szellemet, vállalkozói képességeket. Olyan feladatokat nézünk, amelyek érdekesek számukra, jó azokon gondolkodni. Azt várom, hogy a gyerekeknek legyen kedve ezt csinálni, csak akkor jöjjön, ha szereti ezt, kötelességből ne járjon. A tanítványaimmal nagyon személyes a kapcsolat."

Czermann Andrea magántanár, 4 matematika tehetség fiával, elismert tekintély a matematika tehetséggondozásban és a magántanulókat nevelő szülők között is.  Mint matematika oktató egyformán tapasztalt az általános és középiskolák valamennyi évfolyamában. A matematika korrepetálástól a versenyekig széles palettán mozog.  Tanulói minden évben dobogósok az országos tanulmányi versenyeken.

"A matematika nem más, mint a körülöttünk lévő világ megismerése. Mindenki szereti a matematikát csak még nem tud róla. Azon vagyok, hogy megszeresd, hogy biztonságban érezd magad: legyen szó akár egy dolgozatról, akár év végi jegyről, vagy egy sikeres felvételiről. Hogy meg tudd valósítani az álmodat, hogy boldogabb ember légy."

 

 

 

Az E-BRIDGES Távoktatásban résztvevő magántanárok innovatív szakmai minősítési rendszerben dolgoznak. Mi ennek az alapja?

 

 

Milyen a jó magántanár a digitális suliban?

 

 

 

Tevékenységünk a digitális távoktatás fejlesztése és a magántanárok minőségbiztosítása érdekében 2020-tól az "E-RIDGES Digitális Iskola Alapítvány a Magyar Anyanyelvű Tanulók Távoktatásáért, Tehetséggondozásáért, Felzárkóztatásáért, a Nemzeti Identitás Erősítésért"  kezelésében működik!

 

 

Külföldön élő magyar tanulók távoktatása

 

Jelentkezem

Intenzív, szuperintenzív felzárkóztatók, magyar, matematika, angol

 

Jelentkezem

Matematika, angol távoktatás, angol nyelvvizsga felkészítés

 

Jelentkezem

Matematika tehetséggondozás, felkészítés versenyekre

 

Jelentkezem

Felkészítés felvételikre, osztályozó vizsgákra, vizsgatechnika

 

Jelentkezem

 

Otthon tanulás támogatása 6-10 éves korig, olvasás, helyesírás, matematika, angol

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása 10-18 éves korig, matematika, angol, nyelvtan, magyar irodalom, történelem

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása, tanulássegítő workshop szülőknek

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása, tanulásszervezés, önálló tanulás, tanulástechnikák

 

Jelentkezem

Te mit szeretnél tanulni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Elérhetőségek

Távoktatás az egész országban és a határokon túl is.  Több időzónából vannak tanítványaink.  


E-BRIDGES Digitális Iskola
Iroda: 9766 Rum (Előre egyeztetett időpontban)
 +36 20 4507147 / 20 359 01 85
info@e-bridgeschool.hu
Mo-Sa: 10.00 - 19.00

 

Általános Szolgáltatási Feltételek
Adatvédelmi Szabályzat
Az alapítvány a gyermekek, szülők és tanárok jogvédelme érdekében a D.A.S. Jogvédelmi Biztosítóval áll kapcsolatban.

Szervezet adatai

E-BRIDGES Digitális Iskola Alapítvány

Nyilvántartási szám: 18-01-0000375
Országos azonosító: 1800/60058/2019/2300047261987
Statisztikai számjel: 19226178-9499-569-18
Adószám: 19226178-1-18

Raiffeisen Bank:
Forint: 12094507-01713707-00100005
IBAN: HU69-12094507-01713707-00100005
EURO: 120945070171370700200002
IBAN: HU48120945070171370700200002

Tehetségpont

 Alapítványunk Regionális tehetségpont

Tehetségpont azonosító: TP 161 002 726
Elérhetők vagyunk az egész országban és a határokon túl is.
Szakterületünk az oktatás és a tehetséggondozás mellett az új oktatási formák fejlesztése. 
Célunk, hogy jól használható, érdekes és méltányos áron megfizethető távoktatáshoz jusson minden magyar anyanyelvű tanuló.

e bridgeschool qr code