fbpx

  • Home
  • Elismerések - távoktatás

A tanulás-tanítás egy közös élmény!

  

Kicsiktől a nagyokig, kezdőktől a haladókig, sok-sok sikeres tanítvány életének lehetünk részesei, és ez nagy kihívás, nagy öröm és nagy megtiszteltetés.

Kölcsönös bizalom és kölcsönös elismerés! 

 

 

 

 

Miért jó távoktatásban tanulni?

Távoktatásban tanulok már egy jó pár éve, eddig élvezem. Saját magam osztom be az időmet, hogy mikor tanulok és mennyit szükséges egy adott témakörrel foglalkozni. A tanulás folyamán nem csak az erőltetett „ülök a padban és magolom a könyvet” folyamat zajlik, hanem saját módszerekkel, kényelmesebben tudok tanulni.
Az online órák mindegyike interaktív, különböző programokkal tudjuk színesíteni és ezzel élvezetesebbé és könnyebben tanulhatóvá tenni a tananyagot. Rendelkezésünkre áll az internet egésze, ahol mindent meg tudsz találni és választ kaphatsz a kérdéseidre.
Az órák folyamán a tanár és a diák együtt kooperál, együtt dolgoznak közösen. Ezek mind előnyt jelentenek mindkettejük számára.
Én örülök annak, hogy távoktatásban veszek részt, sok időt és energiát nyerek ezzel, nem is beszélve a stabilabb tudásról amit el tudok sajátítani.

J. Máté 16 éves

(Máté egyéniben és csapatban is igazi "pro" versenyző, ahol tanulmányi verseny van, ott van ő is. Nem szakad meg a tanulásban,  pedig matematika tehetséggondozó programokban is részt vesz.  3 hónap alatt megtanulja egy-egy év angol tananyagát.  A maga módján tanul, de nem egyedül! A sokoldalú szülői támogatás mellett egy-egy magántanár is célzottan segíti. Már egy amerikai online középiskola programjába is bekapcsolódott. Ahogy ő mondja, menni fog egyedül is..., és te ott vagy mögöttem! )

3 hónap alatt felkészültem a nyelvvizsgára

Lakatos Gabriellát, Gabit 2014-ben ismertem meg. Abban az időszakban épp angol tanárt kerestem, mert szerettem volna megszerezni a diplomámat, azonban a második nyelvvizsga még hátra volt. Akkor még el sem tudtam képzelni, hogy valaki gyakorlatilag a kezdő szintről 3 hónap alatt felkészít a középfokú gazdasági nyelvvizsgára, de így lett.

Gabi módszere és a rugalmas időbeosztású online órák nagy segítséget jelentettek számomra, hisz a tanulás munkaidő után zajlott. Gabi a közös munka elején felmérte a tudásomat és személyre szabottan állította össze a tanulni valót. Nagyon gyakorlatias és életszerű oktatási módszere véleményem szerint bárhol megállja a helyét. Ezeknek a remekül felépített Skype-óráknak és a szorgalomnak köszönhetően rövid időn belül sikeres nyelvvizsgát tettem.

Elmondása szerint ő „csak” kihozta belőlem, amit lehetett, ennek ellenére úgy gondolom nélküle nem sikerülhetett volna, legalábbis ilyen rövid idő alatt biztosan nem. Ezúton is hálás köszönet Neked Gabi!

 

(Niki, céltudatos és bátor! Kompromisszumokat csak a valódi céljai elérése érdekében köt.  Sokat tanultam én is tőle! Ő ugyan mást gondol, de csupán "álkezdő" volt, mint oly sokan.)

Nem szimplán angolul tanultam meg, hanem tanulni tanultam meg!

 

Az életem során "elfogyasztott" nyelvtanárok közül a legjobb! Igazán kemény dió voltam, de végig tudta, hogyan érje el, hogy kihozzam magamból a legjobbat. Nagyon hálás vagyok érte, hogy annak ellenére, hogy egy "lusta dög" vagyok, addig hajszolt, hogy elsőre sikerüljön a nyelvvizsgám. Kirángatott a komfortzónámból a célom elérése érdekében. Köszönöm a rengeteg motivációt, jó tanácsot! Megkaptam végre a diplomámat és az álom munkámat! Mindig jó érzéssel fogok gondolni a közös munkára! Ágnes H.H. 

(Egy nehéz időszakodban, munka után, főleg Skype-on tanultál Ági, amit pár hétvégi intenzív felkészítővel tuningoltunk. Hajnalban keltél, hogy munkába járj! Volt miből kihozni a legjobbat..! Arra néhány hónapra én is szívesen gondolok.) Gabi

16 évesen kész voltam a nyelvvizsgára!

 

Több, mint tanár...több, mint egy átlagos oktató vagy pedagógus.
Nem csak a nyelvtant és a szavakat tanítja, hanem a kifejezéseket, az angol kultúrát, a gyökereket..., komplexen adja át az angol nyelv sajátosságait.
Gyakorlatias, praktikus tanácsokat kaphatunk, akár társalgási, akár üzleti szinten szeretnénk elsajátítani a nyelvet. Az angol nyelv egészét adja át sajátos, egyedi metódusa által.  C. Júlia

(Ő az önfejlesztésben az egyik legtudatosabb ember, akit ismerek. Nagyszívű segítőkész barát, remek sportoló, nagyszerű ember és ma már nagyszerű anya is!)

 

Külföldön élő magyar tanulók távoktatása

 

Jelentkezem

Intenzív, szuperintenzív felzárkóztatók, magyar, matematika, angol

 

Jelentkezem

Matematika, angol távoktatás, angol nyelvvizsga felkészítés

 

Jelentkezem

Matematika tehetséggondozás, felkészítés versenyekre

 

Jelentkezem

Felkészítés felvételikre, osztályozó vizsgákra, vizsgatechnika

 

Jelentkezem

 

Otthon tanulás támogatása 6-10 éves korig, olvasás, helyesírás, matematika, angol

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása 10-18 éves korig, matematika, angol, nyelvtan, magyar irodalom, történelem

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása, tanulássegítő workshop szülőknek

 

Jelentkezem

Otthon tanulás támogatása, tanulásszervezés, önálló tanulás, tanulástechnikák

 

Jelentkezem

Elérhetőségek

Távoktatás az egész országban és a határokon túl is.  Több időzónából vannak tanítványaink.  


E-BRIDGES Digitális Iskola
Iroda: 9766 Rum (Előre egyeztetett időpontban)
 +36 20 503 7545 / 20 359 0185
info@e-bridgeschool.hu
Mo-Sa: 10.00 - 19.00

 

Általános Szolgáltatási Feltételek
Adatvédelmi Szabályzat
Az alapítvány a gyermekek, szülők és tanárok jogvédelme érdekében a D.A.S. Jogvédelmi Biztosítóval áll kapcsolatban.

Szervezet adatai

E-BRIDGES Digitális Iskola Alapítvány

Nyilvántartási szám: 18-01-0000375
Országos azonosító: 1800/60058/2019/2300047261987
Statisztikai számjel: 19226178-9499-569-18
Adószám: 19226178-1-18

Raiffeisen Bank:
Forint: 12094507-01713707-00100005
IBAN: HU69-12094507-01713707-00100005
EURO: 120945070171370700200002
IBAN: HU48120945070171370700200002

Tehetségpont

 Alapítványunk Regionális tehetségpont

Tehetségpont azonosító: TP 161 002 726
Elérhetők vagyunk az egész országban és a határokon túl is.
Szakterületünk az oktatás és a tehetséggondozás mellett az új oktatási formák fejlesztése. 
Célunk, hogy jól használható, érdekes és méltányos áron megfizethető távoktatáshoz jusson minden magyar anyanyelvű tanuló.

e bridgeschool qr code